Cégbemutatkozás

Az otthon a lelkünk, a stílusunk, az életmódunk vetülete.

Örülnénk, ha Önöket is a megrendelőink között üdvözölhetnénk.


Cégünk, a Fenstür-Komplex  magyar-német nyílászáró forgalmazó és szerelő vállalkozás, azért alakult, hogy megrendelőinknek olyan alternatívát  kínáljunk, amely hosszú távon oldja meg a nyílászárókkal kapcsolatos problémákat.

Az elmúlt évek eredményessége lehetővé tette a társaság folyamatos fejlődését, fejlesztését, amit az általunk forgalmazott nyílászárók kifogástalan minősége is bizonyít.

Amikor egy ablakot az ember beépít a lakásába, nem években gondolkodik. A nyílászáró a falazat, a ház része lesz, s azzal egységes egészet alkotva hosszú évekig otthont ad a lakójának. Az otthon a legfontosabb bázisunk, innen indulunk munkába, ide térünk haza, itt kell feltöltődni, pihenni, innen indulunk napi feladatunk elvégzésére, olykor a világ megváltására készülve. Az otthon a lelkünk, a stílusunk, az életmódunk vetülete. Ugyanígy vagyunk a munkahelyünkkel is, ahol időnk jó részét töltjük. Bent az ember, kint a világ. Az ablakon át pedig összekötjük életünket a világgal. Az ablak tehát az az összekötő kapocs, amely egyben egyik oldalról az otthonunk (vagy a munkahelyünk), másik oldalról a külvilág része.

A Fenstür Komplex  Kft. 2001-ben jelent meg a magyar piacon, mint az Euromeeth műanyagnyílászáró profilok képviselője. A profilokat képviselet formájában forgalmazzuk, belőlük, raktárkészletet tartunk fent. Ez teszi lehetővé a gyártók azonnali kiszolgálását.

Termékpalettánkat a 2008-as éven további 4 család forgalmazásával bővítettük!

A Fenstür Komplex Kft. munkájának legfőbb erénye a gyorsaság és az a törekvés, hogy egyedi igényeket elégítsenek ki. Ezáltal lehetővé teszi a nyílászárókat gyártó kis- és középvállalkozások piacképességét. A kisebb vállalkozások előnye mindig is a rugalmasság és a személyesség volt.

Célunk, olyan rugalmas, piacérzékeny szervezet működtetése, mely a piaci pozícióját megőrizve, megerősítve, maximálisan kiszolgálja a megrendelők igényeit.

Globalizált világunkban egyre inkább megjelenik az az igény, hogy ismerjük a vásárlót, és a vásárló is bizalmat érezzen az eladó iránt. A gyártó, a kereskedő legyen hiteles, és olyan terméket gyártson, forgalmazzon, amiben hisz. Ez a két érték, a hit és a hitelesség, ami visszaadja a szakmáknak a becsületet, aminek a jelen és a jövő útjának kell lennie.

A gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük és pályázatok elnyerése segítségével korszerűsítjük, hogy lépést tudjunk tartani és versenyképesek maradjunk az Európai Unióban is.

Keresse cégünket, győződjön meg szakembereink megbízhatóságáról és minőségi munkájáról, aminek eredményeképpen reméljük, a jövőben megrendelőink között üdvözölhetjük!